Familie van der Stelt.

Familie van der Stelt

“Vaak wordt gezegd dat je bij het derde huis dat je bouwt pas echt je droomhuis bouwt. Wij hadden het geluk dat deze kans voorbijkwam. We hebben vooraf direct tegen elkaar gezegd: hier gaan we een zo duurzaam mogelijk huis van maken. In ons vorige huis hadden we vloerverwarming van Warmblauw. Dat beviel zo goed dat we nu het hele Warmblauw- pakket hebben afgenomen.“

Bij de familie Van der Stelt werd behalve vloerverwarming en een luchtbodemwarmtepomp dus ook balansventilatie aangelegd. “Helemaal in deze tijd wil je verzekerd zijn van frisse, schone lucht. Na de uitleg over een balansventilatiesysteem waren wij direct om. Omdat we dit al wisten voordat de tekeningen klaar waren, kon alles geïntegreerd worden in de nieuwbouw.” De architect die de tekeningen en calculaties voor het nieuw te bouwen huis realiseerde, was bekend met de systemen van Warmblauw. Hij wist dan ook precies waar hij op moest letten bij het ontwerpen van de verschillende ruimtes. “Op verschillende plaatsen in ons huis zijn afzuig- en inblaasventielen in het plafond of de muur aangebracht. Je ziet het nauwelijks. Omdat het een gesloten systeem is, ervaar je ook geen extra geluid of tocht. Ideaal voor ons.”

“Onze missie om dit huis zo optimaal mogelijk te bouwen is goed gelukt. Mede dankzij het warmblauw-systeem. Het mooie is dat er jaarlijks een monteur komt toetsen of het systeem nog goed staat ingesteld. En dan ook nog 10 jaar garantie krijgen. Voor ons kan het nu al niet meer stuk!”

Warmblauw gezin 2021-2

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Geniet van optimaal comfort met een systeem dat verwarmt en koelt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.