Over Warmblauw.

Warmblauw,
het duurzame hart van je energie
.

Wat het hart is voor het lichaam, is Warmblauw voor jouw wooncomfort. Als zenuwcentrum van jouw huis zorgt het duurzame energiesysteem van Warmblauw het hele jaar door voor een optimaal binnenklimaat en maximale energiebesparing. Daarmee profiteer jij niet alleen zelf, maar draag je ook jouw steentje bij aan een schoner milieu. Zo kun je nu, en in de toekomst rekenen op gemak, comfort en rendement. Warmblauw geeft de energie die je nodig hebt om te leven zoals jij wilt.

Wat een duurzaam energiesysteem van Warmblauw zo anders maakt? Onze systemen zijn perfect op elkaar afgestemd. Ze zijn gebaseerd op deskundig rekenwerk en worden door ervaren specialisten aangelegd en onderhouden. Alle onderdelen zijn van hoogwaardige, duurzame kwaliteit. Daarvan heb je nu, en in de toekomst profijt. Gegarandeerd, want op een warmblauwinstallatie krijg je maar liefst 10 jaar garantie!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Geniet van optimaal comfort met een systeem dat verwarmt en koelt.

Voor een optimaal rendement en comfort
is het belangrijk dat je huis goed geïsoleerd is.

Hoe het werkt.

De basis van ons syteem.

 

Warmtepomp

De warmtepomp haalt een groot deel van zijn energie uit de buitenlucht of uit het aardwarmtesysteem. In combinatie met zonnepanelen kan ons systeem energieneutraal functioneren. Of zelfs misschien wel nul-op-de-meter!

Bronsysteem

De basis van ons systeem bestaat uit een warmtepomp, een bronsysteem en een afgiftesysteem. Een bronsysteem is bijvoorbeeld een aardwarmtesysteem en als afgiftesysteem wordt vaak vloerverwarming gebruikt.

Afgiftesysteem

Als hart van het systeem zorgt de warmtepomp ervoor dat naar behoefte warmte of kou wordt afgegeven aan de ruimte door middel van vloerverwarming en/of ventilator-convectoren.

Ga voor zorgeloos duurzaam.