Zakelijk.

Wat betekent Warmblauw voor mij als installateur?

Als Warmblauw-installateur ben je het centrale aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Je geeft advies, levert en installeert het systeem. Warmblauw ontzorgt je hierbij van a tot z en is jouw aanspreekpunt voor het gehele duurzame energie- systeem. Vanaf advies, ontwerp, reken- en tekenwerk van het bronsysteem, de warmtepomp, het afgiftesysteem en ventilatie. Ook kunnen we ondersteunen bij de montage. Daarnaast kan Warmblauw het volledige onderhoud voor jou uitvoeren als onderdeel van de 10 jaar systeemgarantie. Wel blijf je als installateur het eerste aanspreekpunt van jouw opdrachtgever en kun je een beroep doen op onze 24-uurs service.

Nog meer voordelen? Je kunt terugvallen op een deskundig team van monteurs en onderhoudsmensen, kunt rekenen op een soepel traject en hebt geen zorgen over falend rendement in de toekomst. Samen met Warmblauw lever je een duurzaam energiesysteem dat gegarandeerd werkt en blijft werken. Daarmee is Warmblauw niet alleen het duurzame hart van de energie van de eindgebruiker, maar ook dat van jou als installateur. Een mooie combi!

 

Wat betekent Warmblauw voor mij als architect?

De voordelen van Warmblauw.

Wat betekent Warmblauw voor mij als architect?

Bij het ontwerpen van een eigentijdse woning ontkom je tegenwoordig niet meer aan het integreren van een systeem om te verwarmen en te koelen. Het meest ideale is om deze systemen direct bij het ontwerp al in te calculeren en te tekenen. Dan moet je wel weten waar je het over hebt. Onze warmblauw-specialisten denken graag mee met de architect en de toekomstige bewoners. We informeren de bewoners in een vroeg stadium zodat alle wensen en eisen met betrekking tot maximaal comfort meegenomen kunnen worden.

Interesse in ons systeem?

Ontvang meer informatie over ons
vloerverwarmingsysteem

Andere slimme systemen.

Vragen over onze systemen?

Neem vrijblijvend contact met ons op  

Ga voor zorgeloos duurzaam.