Familie Schagen.

Familie Schagen

Bij het kopen van onze nieuwbouwkavel stond één wens bovenaan bij de familie Schagen uit Hardenberg. “We wilden een comfortabel huis zonder een gepeperde energienota. En gasloos. We kwamen uit een jaren dertig-huis en wisten nog niets van energiesystemen. Dat werd dus een zoektocht.” Hun architect wees ze op de voordelen van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Mark en Susan zaten met verschillende aanbieders om tafel. “Op een gegeven moment zie je door de bomen het bos niet meer. Ik zag al die folders met mooie apparaten. Maar hoe weet ik welke het beste bij ons nieuwe huis past?”

Ondertussen wist het stel wel hoe groot de impact van een verkeerde beslissing kon zijn. “We kwamen in onze zoektocht terecht bij Warmblauw en toen we daarmee aan tafel kwamen, werd ons heel veel duidelijk. We kregen helder uitgelegd wat de voordelen waren van het systeem en hoe dit in ons nieuwe huis geïntegreerd zou kunnen worden.” Dat laatste was voor hen heel belangrijk. Ze wilden eerst de tekeningen van het huis zien en op basis daarvan konden ze op maat advies geven. Een hele andere aanpak, die meteen vertrouwen wekte.

“Uiteindelijk hebben we gekozen voor een complete opstelling van Warmblauw. Het resultaat is een duurzame oplossing die comfortabel voelt. De warmte voelt heel prettig. En als we warm water nodig hebben, dan is het er.”

De vloerverwarming in combinatie met de warmtepompen geeft veel comfort. Via een app kan Mark alle zones van het pand apart bedienen: “Het systeem verwarmt en koelt steeds meer automatisch, we hoeven het steeds minder bij te stellen. We zitten er echt warmpjes bij!”

Warmblauw stel 2021

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Geniet van optimaal comfort met een systeem dat verwarmt en koelt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.