Familie de Wit.

Familie de Wit

De familie De Wit woonde al jaren in een karakteristieke vooroorlogse woning. Maar echt comfortabel was de jarendertigbouw niet. “Omdat we de locatie zo prettig vinden, kozen we toch voor verbouwen in plaats van verhuizen. We wilden het comfort op verschillende punten verhogen. Behaaglijk wonen, bij warme en koude buitentemperaturen. We wisten vooraf dat het een hele klus zou worden. Daar hadden de deskundigen van Warmblauw ons goed over ingelicht.”

Omdat het huis zich leende voor een uitbouw was er voldoende mogelijkheid om een warmtepompinstallatie te realiseren. De rest van het huis werd zo goed mogelijk geïsoleerd. Alleen dan is het lonend om duurzaam te gaan verwarmen met vloerverwarming en een warmtepomp. “We zijn heel blij met het resultaat. Eindelijk is de temperatuur in huis behaaglijk te noemen en de vloerverwarming is echt een aanrader. Het was nog wel even spannend of dat wel lukte met onze oude vloeren. Maar uiteindelijk heeft Warmblauw ook hierin goed meegedacht.”

Al met al is ons huis er een stuk comfortabeler op geworden. Dankzij deze oplossing gaan wij niet meer weg van deze voor ons zo ideale stek!”

Warmblauw stel 2 2021

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Geniet van optimaal comfort met een systeem dat verwarmt en koelt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.